Bilanţul exploziei produse într-un complex industrial din Germania a ajuns la cinci morţi

  • Cinci morţi în urma exploziei produse într-un complex industrial din vestul Germaniei
  • Două persoane sunt în continuare dispărute după explozia produsă într-un centru de procesare a deşeurilor din Leverkusen
255 afișări
Imaginea articolului Bilanţul exploziei produse într-un complex industrial din Germania a ajuns la cinci morţi

Bilanţul exploziei produse într-un complex industrial din Germania a ajuns la cinci morţi

Bilanţul exploziei produse marţi într-o zonă industrială din vestul Germaniei a ajuns la cinci morţi, au anunţat joi autorităţile locale, conform publicaţiei Bild.

Echipele de intervenţie au găsit joi cadavrele a trei persoane care erau dispărute. Alte două persoane sunt în continuare căutate în urma accidentului industrial produs în orăşelul Leverkusen.

Astfel, bilanţul victimelor a ajuns la cinci morţi. Alte 31 de persoane au fost rănite în deflagraţie, unele fiind în stare critică.

O explozie puternică s-a produs, marţi, la un centru de procesare a deşeurilor situat în zona industrială Chempark din Leverkusen, la periferia oraşului german Köln. Explozia şi incendiul care a urmat au distrus trei rezervoare în care erau între 600 şi 900 de tone de solvenţi industriali.

Ancheta privind cauzele exploziei şi natura substanţelor degajate în atmosferă este coordonată de Procuratura landului Renania de Nord-Westfalia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici