Bilanţul inundaţiilor din insula Mallorca a ajuns la 12 morţi

Cel puţin 12 persoane au murit în urma inundaţiilor puternice produse în insula Mallorca din Spania, după ce un râu a ieşit din matcă în urma ploilor torenţiale din ultimele zile, au anunţat oficialii locali, citaţi de BBC.

269 afișări
Imaginea articolului Bilanţul inundaţiilor din insula Mallorca a ajuns la 12 morţi

Bilanţul inundaţiilor din insula Mallorca a ajuns la 12 morţi

Autorităţile au găsit joi corpurile a două persoane, un bărbat şi o femeie, în oraşul Arta.

Bilanţul iniţial, anunţat miercuri, era de zece persoane. Printre persoanele decedate se numără şase spanioli, iar băiatul în vârstă de cinci ani este în continuare dispărut.

Oraşul Sant Llorenç des Cardassar, situat în estul insulei, a fost cel mai afectat de inundaţii. Trei dintre victime au murit în oraşul S'illot.

Inundaţiile au fost provocate de ploile torenţiale de marţi, care au depăşit 20 de litri/mp, conform Agenţiei Naţionale de Meteorologie din Spania.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici