Bilanţul provizoriu al avalanşei din Italia: 14 morţi şi 15 dispăruţi

Paisprezece persoane au murit, iar 15 rămân în continuare dispărute, în urma avalanşei care a cuprins un hotel din centrul Italiei, informează presa italiană.

484 afișări
Imaginea articolului Bilanţul provizoriu al avalanşei din Italia: 14 morţi şi 15 dispăruţi

Bilanţul avalanşei din Italia: 14 morţi şi 15 dispăruţi

Operaţiunile de salvare sunt în curs.

În total, în Hotelul Rigopiano, situat în localitatea Farindola (regiunea Abruzzo), erau între 28 şi 38 de persoane în momentul producerii avalanşei, numărul exact al turiştilor nefiind cunoscut.

Hotelul Rigopiano se află în zona oraşului Farindola din Pescara şi a fost afectat joi de o avalanşă.

Clădirea a fost lovită direct de avalanşă, fiind împinsă zece metri, potrivit presei internaţionale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici