Bilanţul scufundării feribotului în Tanzania a ajuns la 136 de morţi

Cel puţin 136 de cadavre au fost recuperate după scufundarea feribotului în Lacul Victoria din Tanzania, a anunţat un oficial din cadrul Poliţiei, Simon Sirro, citat de agenţia Reuters.

372 afișări
Imaginea articolului Bilanţul scufundării feribotului în Tanzania a ajuns la 136 de morţi

Bilanţul scufundării feribotului în Tanzania a ajuns la 136 de morţi

Feribotul MV Nyerere s-a scufundat joi după-amiază în Lacul Victoria, la doar câţiva metri de docul Insulei Ukerewe din Tanzania.

Conform estimărilor, la bordul navei erau 300 de persoane.

Treizeci şi şapte de persoane au fost salvate din apă, a declarat şeful Poliţiei regionale, Jonathan Shana.

Bilanţul actual este de 136 de morţi, iar căutările continuă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici