Bilanţul uraganului Michael din Statele Unite a ajuns la 17 morţi

Cel puţin 17 persoane au murit în Statele Unite în incidente provocate de uraganul Michael, au anunţat autorităţile locale, avertizând că numărul persoanelor decedate este posibil să crească în continuare, relatează CNN.

2848 afișări
Imaginea articolului Bilanţul uraganului Michael din Statele Unite a ajuns la 17 morţi

Bilanţul uraganului Michael din Statele Unite a ajuns la 17 morţi

O persoană a fost găsită decedată pe plaja Mexico, a anunţat Joseph Zahralban, şeful pompierilor din Miami. Alte trei persoane decedate au fost raportate în oraşul Marianna din statul Florida.

Numărul morţilor este aşteptat să crească, au anunţat autorităţile, menţionând că sunt mai multe zone care nu au fost încă cercetate în urma uraganului.

Printre persoanele decedate se numără cel puţin opt în Florida, cinci în Virginia, trei în Carolina de Nord şi una în Georgia.

Aproximativ 1,5 milioane de case şi sedii de firme nu au electricitate în statele Florida şi Virginia.

Rafalele de vânt au atins viteza de 250 de kilometri pe oră în unele zone. Multe comunităţi rămân inundate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici