BILANŢUL victimelor după atacul terorist de la Stockholm a ajuns la cinci morţi

O femeie în vârstă de 60 de ani care a fost rănită în atacul cu camionul de la Stockholm, din 7 aprilie, a decedat vineri, potrivit autorităţilor suedeze, iar bilanţul victimelor a ajuns la cinci morţi, relatează site-ul The Associated Press.

2230 afișări
Imaginea articolului BILANŢUL victimelor după atacul terorist de la Stockholm a ajuns la cinci morţi

Bilanţul victimelor după atacul terorist de la Stockholm a ajuns la cinci morţi

Femeia, care a nu a fost identificată public, era spitalizată în sudul Suediei, potrivit unui comunicat al poliţiei din Stockholm.

Un uzbek în vârstă de 39 de ani, Rakhmat Akilov, a pledat vinovat pentru săvârşirea unui act terorist, după ce a intrat cu un camion în pietonii dintr-o zonă aglomerată din centrul oraşului Stockholm şi s-a oprit într-un magazin.

În urma atacului, patru persoane au murit, iar alte 14 au fost rănite, inclusiv o româncă. Celelalte persoane care şi-au pierdut viaţa sunt o suedeză în vârstă de 11 ani, o belgiană în vârstă de 31 de ani, o suedeză în vârstă de 69 de ani şi o britanică de 41 de ani.

Akilov a fost reţinut la câteva ore după atac, într-o suburbie din nordul capitalei suedeze. Cererea de rezidenţă a uzbekului a fost respinsă de către autorităţile suedeze în 2016 şi ar fi trebuit să părăsească Suedia în luna decembrie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici