Bill Cosby a fost eliberat. Actorul american ispăşea o pedeapsă cu închisoarea pentru agresiune sexuală

  • Curtea Suprema din Pennsylvania a decis eliberarea lui Bill Cosby
  • Actorul american primise o sentinţă de 3-10 ani pentru agresiune sexuală
  • Cosby s-a remarcat în serialul TV The Cosby Show
1845 afișări
Imaginea articolului Bill Cosby a fost eliberat. Actorul american ispăşea o pedeapsă cu închisoarea pentru agresiune sexuală

Bill Cosby a fost eliberat

Bill Cosby a fost eliberat din închisoarea unde executa o pedeapsă de trei până la zece ani pentru o agresiune sexuală.
 
Fostul mare actor american a fost găsit vinovat pentru posesie de droguri şi molestarea fostului jucător de baschet, Andrea Constand, în 2004. Acesta a fost eliberat miercuri de către Curtea Supremă din Pennsylvania, pe motivul unor erori de judecată.
 
Cosby este cunoscut mai ales pentru că a jucat în serialul TV "The Cosby Show" din anii 1980 şi a fost cândva cunoscut sub numele de „America’s Dad”.

Actorul nu a vrut să răspundă la întrebări

Întrebat cum răspunde la acuzaţiile primite, Cosby a replicat că „Nu este niciun răspuns”. „Oamenii trebuie să creadă ceva diferit despre persoana Bill Cosby?”, a insistat reporterul. Dar răspunsul a venit la fel de tăios: „Nu vreau să comentez despre asta”. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici