Bill Gates avertizează: „Vom avea decese mai multe dacă tratamentele Covid-19 vor ajunge la cei care licitează mai mult”

Miliardarul Bill Gates lansează un apel prin care cere ca tratamentul pentru coronavirus să ajungă la cei care au nevoie cel mai mult şi nu la cei care oferă mai mult, scrie Reuters.

4016 afișări
Imaginea articolului Bill Gates avertizează: „Vom avea decese mai multe dacă tratamentele Covid-19 vor ajunge la cei care licitează mai mult”

Bill Gates avertizează: „Vom avea decese mai multe dacă tratamentele Covid-19 vor ajunge la cei care licitează mai mult”

„Dacă medicamentele şi vaccinurile antiCovid vor merge către cei care licitează mai mult, vom avea parte de o pandemie mai lungă”, spune miliardarul într-o declaraţie citată de Reuters.
 
Comisia Europeană şi OMS au avertizat asupra unei competiţii nesănătoase în goana după tratament.
 
Filantropul miliardar Bill Gates trage un semnal de alarmă asupra haosului care urma dacă medicamentele şi vaccinurile antiCovid nu vor ajunge la ţările care au nevoie de ele cel mai mult.
 
”Dacă vom lăsa pur şi simplu ca medicamentele şi vaccinurile să se îndrepte către cel care licitează mai mult şi nu la oamenii şi în locurile care au cea mai mare nevoie, vom avea parte de o pandemie mai lungă, mai nedreaptă şi soldată cu mai multe decese’‘, a spus Bill Gates în timpul unei conferinţe virtuale, pe tema coronavirusului, organizată de Societatea Internaţională pentru SIDA.
 
Autor: Tatiana Beliuta

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici