Bill Gates, despre „pandemia modernă”: Este ca un război, doar că suntem toţi în aceeaşi tabără

  • Bill Gates a publicat un mesaj despre „pandemia modernă”, spunând că este „ca un război, doar că suntem toţi de aceeaşi parte.”
  • Fondatorul Microsoft şi soţia lui au donat deja 45 de miliarde de dolari pentru cercetarea privind un posibil vaccin împotriva coronavirusului.
  • „Nimeni din cei care vor supravieţui pandemiei 1 nu o va uita vreodată”, a spus Bill Gates.
1157 afișări
Imaginea articolului Bill Gates, despre „pandemia modernă”: Este ca un război, doar că suntem toţi în aceeaşi tabără

Bill Gates, despre „pandemia modernă”: Este ca un război, doar că suntem toţi în aceeaşi tabără

Bill Gates a comparat pandemia cu Al Doilea Război Mondial şi a spus că este „imposibil să exagerezi durerea care va veni şi în anii ce urmează”, potrivit Daily Mail.

Miliardarul a transmis, într-un mesaj pe o reţea socială, cum „prima pandemie modernă” va defini o generaţie.

„Este ca un război mondial, doar că în cazul acesta, suntem toţi în aceeaşi tabără. Este imposibil că exagerezi durerea pe care oamenii o vor simţi acum şi care va continua în anii care vin”, a scris Bill Gates.

Fondatorul Microsoft şi soţia lui, Melinda, au donat în jur de 45 de miliarde de dolari pentru cercetarea ce are ca scop găsirea unui vaccin.

„Melinda şi cu mine am crescut învăţând despre faptul că Al Doilea Război Mondial a fost un moment definitoriu pentru generaţia părinţilor noştri. Într-un mod similiar, pandemia de COVID-19 – prima pandemie modernă – va defini această eră.

Niciunul dintre cei ce vor supravieţui Pandemiei 1 nu o va uita vreodată”, a adăugat Bill Gates.

În descrierea despre cum societatea va reveni din izolare, Gates a spus să ne imaginăm „restaurante care aşază clienţii doar la anumite mese şi avioane cu locurile din mijloc libere”.

El a avertizat: „Dacă în primăvara din 2021, oamenii vor merge la evenimente publice mari – precum meciuri sau concerte pe stadion – acest lucru se va întâmpla pentru că, în mod miraculos, vom avea un tratament care le va da încredere oamenilor să iasă din nou”.

Foto: Profimedia
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici