Bill Gates: „Şcolile ar putea rămâne închise până în toamna lui 2021 / Ar putea fi nevoie de „un număr incredibil de mare” de doze de vaccin pentru a elimina virusul”

  • Bill Gates a afirmat că ar putea fi nevoie de „un număr incredibil de mare” de doze de vaccin pentru a elimina virusul.
  • Miliardarul spune că şcolile ar putea rămâne închise până în toamna lui 2021.
  • A negat orice legătură între el şi ideea că ar exista dispozitive de urmărire în vaccin.
  • Afeceristul consideră că măsurile de distanţare socială au fost şi vor fi eficiente în combaterea pandemiei.
29389 afișări
Imaginea articolului Bill Gates: „Şcolile ar putea rămâne închise până în toamna lui 2021 / Ar putea fi nevoie de „un număr incredibil de mare” de doze de vaccin pentru a elimina virusul”

Bill Gates: „Şcolile ar putea rămâne închise până în toamna lui 2021 / Ar putea fi nevoie de „un număr incredibil de mare” de doze de vaccin pentru a elimina virusul”

Bill Gates a vorbit într-un interviu pentru CBS News despre situaţia COVID-19. A afirmat că ar putea fi nevoie de „un număr incredibil de mare” de doze de vaccin pentru ca virusul să fie eliminat.
 
Omul de afaceri a spus că modul în care Donald Trump a gestionat pandemia a fost o „greşeală uriaşă”, relatează Daily Mail.
 
Fondatorul Microsoft a mai atras atenţia şi asupra şcolilor, care poate că nu se vor întoarce la normal până în toamna anului 2021. 
 
Insistă pe identificarea unor strategii şi soluţii prin care şcolile şi cursurile să funcţioneze din nou, fără a exista riscul de îmbolnăvire. Cea mai mare îngrijorare a sa este închiderea şcolilor.
 
„După decese, închiderea şcolilor va fi un cost foarte mare pentru noi. În prezent, şcolile centrale nu au resurse pentru cursuri online, iar şcolile private şi cele din suburbii se descurcă mult mai bine la capitolul acesta”, a menţionat Gates.
 
Afeceristul a afirmat că restricţiile au ajutat foarte mult la combaterea răspândirii virusului şi le consideră foarte importante, însă relaxările nu au venit la momentul potrivit. 
 
„Deschiderea barurilor în contextul susţinerii economiei versus riscul de infectare. O mulţime de strategii de acest fel au fost greşite”, a declarat Bill Gates.
 
Gates susţine că cea mai eficientă metodă de a combate virusul este distanţarea socială, purtarea măştii de protecţie şi, evident, un vaccin eficient.
 
Fundaţia lui Bill Gates a donat 300 de milioane de dolari pentru a sprijini efortul de a combate pandemia.
 
Întrebat şi despre teoriile conspiraţiei dezvoltate în jurul numelui său, Gates a declarat următoarele: „Nu, nu este nicio legătură între vaccin şi vreun dispozitiv de urmărire. Nu există şi nu înţeleg de unde a apărut teoria asta”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici