Biroul din Tripoli al lui Muammar Kadhafi, distrus într-un raid NATO

Birourile liderului libian Muammar Kadhafi, aflate în incinta reşedinţiei din Tripoli a acestuia, au fost complet distruse luni, în urma unui raid aerian al NATO, iar în mai multe cartiere ale capitalei libiene au fost auzite explozii puternice.

42 afișări
Imaginea articolului Biroul din Tripoli al lui Muammar Kadhafi, distrus într-un raid NATO

Biroul din Tripoli al lui Muammar Kadhafi, distrus într-un raid NATO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel puţin 45 de persoane au fost rănite, 15 dintre acestea aflându-se în stare gravă, în urma atacului asupra birourilor lui Kadhafi, a declarat un oficial libian.

"Este o tentativă de asasinare a colonelului Kadhafi", a afirmat oficialul citat, care i-a însoţit pe jurnaliştii străini într-un tur al clădirii distruse de bombardament.

Seif Al-Islam, unul dintre fiii lui Kadhafi, a apreciat că atacul asupra birourilor reprezintă un act de laşitate. "Acest atac laş asupra biroului lui Mouammar Kadafi îi poate speria sau teroriza pe copii, dar noi nu vom renunţa la luptă şi nu ne temem", a spus el.

"Milioane de oameni sunt alături de Mouammar Kadhafi. Oameni care nu se tem", a adăugat Seif Al-Islam, afirmând că lupta declanşată de NATO este "pierdută din start".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici