Bisericile din Italia sunt pline cu sicriele celor morţi din cauza CODIV-19. Armata a intervenit pentru a transporta cadavrele

  • Numărul de decese provocate de noul coronavirus în Italia a ajuns să fie de trei ori mai mare decât în China şi a depăşit 10.000.
  • Bisericile din toată ţara sunt pline cu sicriele celor care şi-au pierdut viaţa, iar morgile şi crematoriile nu mai fac faţă numărului mare de decese.
  • Armata italiană a intervenit, sâmbătă, pentru a prelua sicriele şi a le transporta cu feriboturile din oraşul Bergamo.
5175 afișări
Imaginea articolului Bisericile din Italia sunt pline cu sicriele celor morţi din cauza CODIV-19. Armata a intervenit pentru a transporta cadavrele

Bisericile din Italia sunt pline cu sicriele celor morţi din cauza CODIV-19. Armata a intervenit pentru a transporta cadavrele

Vineri a fost înregistrat cel mai mare număr de decese într-o singură zi în Italia – 919. Numărul vine după ce joi 712 persoane şi-au pierdut viaţa, miercuri 683, marţi 743, iar luni 602.

La nivel mondial, Italia are al doilea cel mai mare număr de cazuri de îmbolnăviri, după Statele Unite şi a depăşit China, vineri.

În Bergamo, situaţia este din ce în ce mai rea. Armata a intervenit în oraşul din nordul ţării, iar o serie de fotografii arată ofiţeri îmbrăcaţi în costume de protecţie în timp ce depozitează corpurilor în biserici.

Presa italiană scrie că numărul deceselor din Italia ar putea creşte în continuare şi ajunge la cifre cu adevărat înspăimântătoare.

Deşi rata de îmbolnăvire în peninsulă pare să scadă, numărul celor care mor este în continuare foarte mare.

Mai mult, un număr tot mai mare de medici avertizează că în fapt numărul deceselor ar putea fi mult mai mare, deoarece casele în care se află pensionari nu raportează toate decesele lor COVID-19. Astfel, ei spun că nu se cunoaşte cu adevărat numărul persoanelor care au murit până acum din cauza noului coronavirus.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici