Bombardamentele continuă. Explozii puternice în oraşul Liov VIDEO

  • Mai multe explozii au fost auzite în noaptea de joi spre vineri în oraşul ucrainean Liov, anunţă Sky News.
  • Oraşul se află în nord-vest, în apropierea graniţei cu Polonia.
1396 afișări
Imaginea articolului Bombardamentele continuă. Explozii puternice în oraşul Liov VIDEO

Captură video Twitter

Cel puţin trei explozii puternice au fost auzite în oraşul Liov în jurul orei 6.30 AM, ora locală. Sunt mărturii potrivit cărora aeroportul a fost lovit.

Staţia TV 24 din Ucraina a prezentat pe Telegram câteva imagini cu un nor mare de fum filmat de la distanţă.

Până în prezent, Liov a fost ferit de atacurile ruşilor. Oraşul se află la aproximativ 80 de kilometri de graniţa cu Polonia.

Invazia Rusiei în Ucraina "se clatină" din cauza unor probleme logistice, a declarat Ministerul Apărării din Marea Britanie.
 
Preşedintele american Joe Biden este aşteptat să-i spună vineri preşedintelui chinez Xi Jinping că Beijingul va plăti dacă va sprijini operaţiunile militare ale Rusiei în Ucraina.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
liov,
explozii,
ucraina

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici