Unul dintre scepticii Europei avertizează că se simte deja al doilea val de coronavirus

  • Boris Johnson avertizează că în Europa se văd semnele unui al doilea val de coronavirus
  • Anunţul premierului vine după ce Marea Britanie a decis să bage în carantină persoane care sosesc din mai multe ţări, printre care şi Spania
  • O măsură pe care autorităţile din Spania nu o consideră corectă
3584 afișări
Imaginea articolului Unul dintre scepticii Europei avertizează că se simte deja al doilea val de coronavirus

Credit FOTO: Pasageri din Malaga, la sosirea pe aeroportul din Birmingham, anunţaţi că vor trebui să stea 14 zile în carantină

Dacă la început nu părea convins de pericolul pe care îl aduce COVID-19, acum Boris Johnson avertizează că în Europa se simt semnele unui al doilea val. Şi pentru a nu-şi expune poporul, premierul a venit cu măsuri. Printre primele anunţate – carantina pentru toţi cei care sosesc din Spania. Ţară profund afectată de coronavirus. 

„Ceea ce trebuie să facem este să luăm măsuri rapide şi decisive, unde considerăm că riscurile încep să crească din nou. Şi să fim absolut clari cu se întâmplă în Europa. Mă tem că se văd în unele locuri semnele unui al doilea val al pandemiei.”, a afirmat Boris Johnson.

De cealaltă parte, premierul Spaniei îşi doreşte ca autorităţile britanice să reconsidere măsura, pe care nu o consideră potrivită.

„În acest moment vorbim cu autorităţile britanice pentru a încerca să-i convingem să reconsidere o măsură care, în opinia noastră, nu este potrivită, în special dacă ne menţinem la datele epidemiologice ale teritoriului spaniol şi în special la anumite destinaţii turistice ale ţării.”, a menţionat Pedro Sanchez, premierul Spaniei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici