Boris Johnson enumeră trei motive pentru care îl admiră tot mai mult pe Donald Trump: "Am devenit tot mai convins că există o metodă în nebunia lui"

Boris Johnson, ministrul britanic de Externe, care la o recepţie privată a afirmat că îl "admiră tot mai mult" pe preşedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a făcut aceste afirmaţii, informează site-ul cotidianului The Guardian.

1180 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson enumeră trei motive pentru care îl admiră tot mai mult pe Donald Trump: "Am devenit tot mai convins că există o metodă în nebunia lui"

Boris Johnson enumeră trei motive pentru care îl admiră tot mai mult pe Donald Trump: "Am devenit tot mai convins că există o metodă în nebunia lui"

Oficialul britanic a declarat că admiră modul în care Trump a reacţionat la utilizarea de arme chimice de către regimul sirian, admiră abordarea liderului american privind Coreea de Nord şi faptul că acesta încearcă să convingă ţările NATO să aloce mai multe fonduri pentru apărare.

Potrivit unei înregistrări audio obţinută de site-ul BuzzFeed News, Boris Johnson a declarat recent la o recepţie privată că a început să-l admire tot mai mult pe preşedintele american Donald Trump.

"Imaginaţi-vă că Trump s-ar ocupa de Brexit", a declarat Boris Johnson. "Am devenit tot mai convins că există o metodă în nebunia lui", a adăugat oficialul britanic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici