EXPLOZIE urmată de un incendiu de proporţii la cea mai mare rafinărie din Canada. Flăcări uriaşe, vizibile de la mare depărtare | VIDEO

O explozie puternică s-a produs, luni, la cea mai mare rafinărie din Canada, fiind urmată de un incendiu de proporţii, afirmă surse citate de postul CBC News.

1702 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE urmată de un incendiu de proporţii la cea mai mare rafinărie din Canada. Flăcări uriaşe, vizibile de la mare depărtare | VIDEO

BREAKING: Explozie urmată de un incendiu de proporţii la o rafinărie din Canada. Flăcările uriaşe, vixibile de la mare depărtare | VIDEO (Imagine: http:huddle.today)

O deflagraţie accidentală s-a produs în incinta Rafinăriei Irving Oil, situată în zona Saint John (New Brunswick), în estul Canadei.

Autorităţile au confirmat producerea unui "incident major" la cea mai mare rafinărie din Canada.

Străzile din jurul rafinăriei au fost închise, iar numeroase echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru stingerea incendiului.

"Putem confirma producerea unui incident major la Rafinăria din Saint John. Evaluăm situaţia în mod activ", a transmis compania Irving Oil.

Autorităţile canadine încearcă să afle cauzele producerii exploziei.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici