Incident pe o autostradă din Croaţia: Un avion de tip Cessna a aterizat de urgenţă, în urma unor probleme tehnice | VIDEO

Un avion de mici dimensiuni a efectuat, sâmbătă, o aterizare de urgenţă pe o autostradă din Croaţia, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie, precizând că nicio persoană nu a fost rănită în incident.

3062 afișări
Imaginea articolului Incident pe o autostradă din Croaţia: Un avion de tip Cessna a aterizat de urgenţă, în urma unor probleme tehnice | VIDEO

BREAKING Un avion de tip Cessna a aterizat de urgenţă pe o autostradă din Croaţia | VIDEO

Avionul, de tip Cessna, a aterizat pe Autostrada A6 din Croaţia, între localitatea Ravna Gora şi oraşul Rijeka, relatează site-ul de ştiri 24sata.hr şi agenţia Associated Press.

"Avionul a avut o problemă tehnică", au transmis Pompierii din districtul croat Vrbovsko, precizând că aparatul de zbor nu s-a lovit cu niciun vehicul.

Cele două persoane aflate la bordul avionului uşor nu au fost rănite.

Avionul aparţine unei şcoli de pilotaj. Autorităţile aeronautice croate cercetează circumstanţele producerii incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici