Brigitte Macron şi Bono de la U2 s-au întâlnit la Elysee pentru a găsi soluţii la problema sărăciei la nivel mondial

După doar două luni la Elysee, Brigitte Macron începe să se impună, scrie Daily Mail. Prima Doamnă a Franţei l-a primit luni la Elysee pe cântăreţul irlandez Bono, pentru a discuta despre sărăcia la nivel mondial, dar mai ales despre cea extremă din Africa.

2142 afișări
Imaginea articolului Brigitte Macron şi Bono de la U2 s-au întâlnit la Elysee pentru a găsi soluţii la problema sărăciei la nivel mondial

Brigitte Macron şi celebrul Bono de la U2 s-au întâlnit la Elysee pentru a găsi soluţii la problema sărăciei la nivel mondial

Solistul de la U2 s-a întâlnit cu Brigitte Macron, ca reprezentant al organizaţiei non guvernamentale ONE, al cărei fondator este.

Cei doi au vorbit mai mult de o oră pentru a găsi solutii la una dintre cele mai arzătoare probleme la nivel global, sărăcia extremă din Africa, dar au discutat şi despre prevenţia bolilor ce macină populaţia continentului african sau despre educaţia fetelor şi femeilor din Africa.

De-a lungul timpului, în numele organizaţiei sale, Bono a facut lobby în faţa mai multor şefi de stat din întreaga lume.

Bono, un activist convins, nu este străin palatului Elysee, el întâlnindu-se şi cu foştii preşedinţi francezi Jacques Chirac, Nicolas Sarkozy şi Francois Hollande, pentru a discuta astfel de situaţii.

Cântăreţul a fost premiat cu ordinul Legiunii de Onoare, cea mai înaltă distincţie franceză, în 2003.

Foto: Hepta

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici