Bucăţi dintr-un Boeing 787 au spart parbrize şi ferestre în apropiere de Roma. Aeronava a aterizat forţat pe aeroportul Fiumicino- FOTO

Un Boeing 787 al companiei Norvegian cu 298 de pasageri la bord a fost forţat să aterizeze la scurt timp după decolare pe aeroportul Fiumicino din Roma, după ce mai multe fragmente s-au desprind din motorul avionului, potrivit presei locale.

19248 afișări
Imaginea articolului Bucăţi dintr-un Boeing 787 au spart parbrize şi ferestre în apropiere de Roma. Aeronava a aterizat forţat pe aeroportul Fiumicino- FOTO

hepta

Carabinierii, poliţia, pompierii şi protecţia civilă sunt la faţa locului.

Conform mărturiei cetăţenilor care au ieşit în stradă îngrijoraţi de fragmentele de câţiva centimetri căzute pe stradă, incidentul s-a produs la ora locală 16.46.

 

 

A fost o problemă tehnică la un motor al unei aeronave Boeing 787, obligând comandantul să se întoarcă înapoi la câteva minute după decolare.

În timpul aterizării din avion s-au desprins câteva fragmente. Cu toate acestea, aeronava a aterizat fără probleme, în prezenţa autospecialelor de urgenţă şi a pompierilor desfăşurate pe pistă, aşa cum era de aşteptat în aceste cazuri, gata să intervină în caz de nevoie.

Pasagerii au fost evacuaţi de pe aeronavă, care este acum inspectată de către tehnicieni. Problema, potrivit primelor informaţii, ar fi apărut la motorul stâng, care ar fi implodat desprinzându-se o serie întreagă de fragmente.

Fragmentele au căzut pe pământ în zona insulei Sacra, lovind mai multe case şi maşini parcate, şi au spart unele ferestre. Nimeni nu a fost rănit.

Avionul, descărcat de combustibil, a revenit pe pistă fără probleme pentru echipaj şi pasageri.

Taguri:
italia,
roma,
aterizare

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici