Bulgaria refuză acordarea vizei unui diplomat rus

Autorităţile din Bulgaria au refuzat, miercuri, să îi acorde viză ataşatului militar al Ambasadei Rusiei, la două zile după ce un alt diplomat rus a fost expulzat din cauza suspiciunilor de spionaj, relatează site-ul agenţiei Reuters.

624 afișări
Imaginea articolului Bulgaria refuză acordarea vizei unui diplomat rus

Bulgaria refuză acordarea vizei unui alt diplomat rus

Ministerul de Externe de la Sofia a anunţat că a decis să nu îi acorde viză ataşatului militar rus, care este în prezent în Rusia, din cauza „avizului negativ" dat de instituţia responsabilă de evaluarea diplomaţilor străini.

Guvernul Bulgariei nu a oferit detalii despre această decizie. Moscova a fost înştiinţată despre situaţie.

Guvernul de la Sofia a anunţat, luni, expulzarea altui diplomat rus acuzat de activităţi de spionaj împotriva Bulgariei, Alianţei Nord-Atlantice şi Uniunii Europene.

Taguri:
bulgaria,
rusia,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici