Cadavrele a doi tineri care sunt suspectaţi de comiterea mai multor crime, descoperite în Canada

Poliţia din Canada a descoperit miercuri două cadavrele, despre care se crede că aparţin unor tineri ce sunt suspectaţi că ar fi ucis trei persoane în cursul lunii iulie, informează postul BBC News.

1313 afișări
Imaginea articolului Cadavrele a doi tineri care sunt suspectaţi de comiterea mai multor crime, descoperite în Canada

Cadavrele a doi tineri suspectaţi de comiterea mai multor crime au fost descoperite în Canada

Kam McLeod, în vârstă de 19 ani, şi Bryer Schmegelsky, 18 ani, erau căutaţi de autorităţi încă de la sfârşitul lunii iulie, după descoperirea a trei cadavre în nordul Columbiei Britanice.

Cei doi au fost ulterior observaţi la 3.300 de kilometri depărtare, în apropiere de localitatea Gillam din provincia canadiană Manitoba.

Două cadavre, despre care se crede că aparţin ucigaşilor, au fost descoperite miercuri în această zonă.

Tinerii au ucis un cuplu americano-australian cândva în perioada 14-15 iulie, după care au ucis un profesor de la Universitatea Columbia Britanică pe 19 iulie.

Taguri:
canada,
crime,
poliţie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici