Cadavrul lui Osama ben Laden, identificat prin tehnica recunoaşterii faciale

Cadavrul liderului Al-Qaida, Osama ben Laden, a fost identificat cu ajutorul recunoaşterii faciale şi altor metode, a declarat un oficial american, citat de CNN.

729 afișări
Imaginea articolului Cadavrul lui Osama ben Laden, identificat prin tehnica recunoaşterii faciale

Cadavrul lui Osama ben Laden, identificat prin tehnica recunoaşterii faciale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialul a declarat că era clar pentru forţele de asalt că acest cadavru se potriveşte descrierii lui Osama ben Laden, dar au folosit "tehnica recunoaşterii faciale, între altele, pentru confirmarea identităţii" acestuia.

Un oficial din cadrul serviciilor de securitate a declarat că au existat confirmări multiple că acest cadavru este al lui ben Laden. El nu a putut preciza însă dacă au fost efectuate teste ADN.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici