Camilla va fi „Regină” sau „Regină consoartă”? Răspunsul purtătorului de cuvânt al Regelui

Chestiunea dacă familiile regale se vor referi vreodată la Camilla ca fiind „Regina”, mai degrabă decât „Regina consoartă”, ar putea fi luată în considerare în viitor, a declarat purtătorul de cuvânt al Regelui, scrie The Guardian.

7564 afișări
Imaginea articolului Camilla va fi „Regină” sau „Regină consoartă”? Răspunsul purtătorului de cuvânt al Regelui

Camilla va fi „Regină” sau „Regină consoartă? Răspunsul purtătorului de cuvânt al Regelui

Din punct de vedere tehnic, Camilla este Majestatea Sa Regina, în calitate de soţie a Regelui, dar în informările şi declaraţiile lor, Palatul Buckingham s-a referit până acum la ea ca Regina consoartă.

Întrebat dacă Camilla va fi cunoscută întotdeauna ca Regina consoartă, un purtător de cuvânt al regelui nu a exclus o schimbare. El a adăugat, totuşi, că cei doi - Camilla şi Charles - se concentrează acum asupra evenimentelor din următoarea săptămână şi jumătate.

„Regele şi Regina consoartă sunt concentraţi să treacă peste aceste 10 zile care urmează”, a spus purtătorul de cuvânt al Regelui.

„Cred că cei care au văzut-o ieri (vineri - n.r.) pe regina consoartă întâlnindu-se în mod emoţionant cu oamenii din faţa Palatului Buckingham ştiu cât de emoţionată este în acest moment şi aceasta este concentrarea ei, aşa că aceasta va fi o întrebare pentru viitor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici