Campusul Universităţii Yale a fost redeschis după ce poliţia nu a identificat niciun individ înarmat

Prestigioasa universitate americană Yale, din nord-estul Statelor Unite, s-a redeschis luni seară, după ce a fost închisă mare parte din zi din cauza semnalării unui individ înarmat în campus.

48 afișări
Imaginea articolului Campusul Universităţii Yale a fost redeschis după ce poliţia nu a identificat niciun individ înarmat

Campusul Universităţii Yale a fost redeschis după ce poliţia nu a identificat niciun individ înarmat

"Alerta a fost ridicată", a anunţat universitatea pe site-ul de Internet la sfârşitul după-amiezii, în timp ce poliţia nu exclude că instituţia ar fi putut fi victima unei glume proaste.

Forţele poliţiei din Yale, New Haven şi statul Connecticut au fost trimise la faţa locului puţin după ora locală 10:00, în urma unui apel anonim care semnala prezenţa unui individ înarmat în campus. Drumurile de acces în campus au fost închise.

Poliţia a percheziţionat apoi zona, fără nicun rezultat.

Luni seară, aceasta nu a exclus că ar putea fi vorba de o glumă proastă, declarându-se determinaţi să îl găsească pe autorul apelului anonim, realizat de la o cabină telefonică..

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici