Canibalul din Moscova: Poliţia a găsit în casa lui organe umane pe jumătate mâncate

Un bărbat suspectat de canibalism şi de o crimă brutală comisă în Moscova în urmă cu câteva săptămâni a fost arestat, marţi dimineaţă, în Moscova, după ce poliţiştii au găsit în casa lui organe umane pe jumătate mâncate.

1001 afișări
Imaginea articolului Canibalul din Moscova: Poliţia a găsit în casa lui organe umane pe jumătate mâncate

Canibalul din Moscova: Poliţia a găsit în casa lui organe umane pe jumătate mâncate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Suspectul ar fi în spatele apariţiei, în diverse părţi ale Moscovei, a unor membre dintr-un corp omenesc, iar în frigiderul său poliţiştii au descoperit o friptură din ficat uman, transmite RIA Novosti.

Anchetatorii cred că ficatul provine din trupul dezmembrat ale cărui componente au fost aruncate în mai multe locuri din capitala rusă.

Capul unui bărbat de vârstă mijlocie a fost găsit în râul Moskva, în vestul oraşului, miercurea trecută. De asemenea, o mână tăiată de la încheietură, a fost scoasă din apă în sudul oraşului, în 2 mai.

Ulterior, două picioare au fost văzute plutind pe râu. O mână şi un braţ au fost descoperite în aceeaşi zonă.

Poliţiştii cred că bărbatul şi-a ucis un prieten şi a încercat să distrugă dovezile. Victima ar fi fost ucisă la mijlocul lunii aprilie.

Suspectul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, are un istoric de tulburări mentale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici