Cap de porc şi mesaj cu insulte în faţa unui birou al cancelarului Angela Merkel

Un mesaj jignitor şi un cap de porc au fost lăsate în faţa biroului cancelarului german Angela Merkel din circumscripţia în care a fost aleasă deputat, în nord-estul Germaniei, în ceea ce pare a fi o acţiune a unui grup de extremă-dreapta, pe fondul criticilor privind imigraţia.

3701 afișări
Imaginea articolului Cap de porc şi mesaj cu insulte în faţa unui birou al cancelarului Angela Merkel

Cap de porc şi mesaj cu insulte în faţa unui birou al cancelarului Angela Merkel

O patrulă a poliţiei a găsit un cap de porc, sâmbătă dimineaţă, în faţa biroului de deputat al Angelei Merkel din Stralsund, în nord-estul Germaniei, informează Die Welt.

În această zonă este circumscripţia de parlamentar a Angelei Merkel. Actualul cancelar german este membră a Bundestagului din 1990.

Poliţia germană a refuzat să dezvăluie conţinutul mesajului, dar, potrivit presei, este vorba de jigniri la adresa şefului Guvernului.

Lăsarea unui cap de porc este cel mai probabil acţiunea unui grup de extremă-dreapta care contestă politicile favorabile imigraţiei ale cancelarului Angela Merkel.

Circa 1,2 milioane de imigranţi din Orientul Mijlociu şi Africa au ajuns în Germania în anul 2015, pe fondul flexibilităţii cancelarului Angela Merkel faţă de primirea solicitanţilor de azil.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici