Cărbunaru: Nu avem români morţi sau răniţi în cutremurele din Turcia

Datele existente până în acest moment arată că niciun român nu a murit sau nu a fost rănit în urma seriilor de cutremure din Turcia, afirmă purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

156 afișări
Imaginea articolului Cărbunaru: Nu avem români morţi sau răniţi în cutremurele din Turcia

Cărbunaru: Nu avem români morţi sau răniţi în cutremurele din Turcia

„Potrivit datelor primite de la Ministerul Afacerilor Externe, cel puţin până în acest moment, nu avem informaţii privind cetăţeni români care să fie răniţi sau decedaţi ca urmare a cutremurelor din Turcia din ultimele zile”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

În Turcia sunt, în acest moment, aproape 5.000 de salvatori şi 200 de câini, conform şefului DSU, Raed Arafat. Echipele de căutare şi salvare din România vor rămâne acolo oricât este nevoie, chiar dacă vor trebui schimbate sau suplimentate.

Bilanţul victimelor cutremurelor care au lovit Turcia şi Siria a depăşit 11.200 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici