Care este cel mai bun oraş din lume pentru studenţi? Topul internaţional

  • Viaţa de student/ă este mai frumoasă când ai anumite beneficii şi deschidere din partea comunităţii.
  • Cel mai recent studiu arată că tinerii pun preţ pe calitatea actului educaţional, dar şi pe oportunităţile oferite de către facultăţi.
  • Cele mai multe oraşe cu centre universitare bune, incluse în topul preferinţelor studenţilor, sunt în Anglia.
3209 afișări
Imaginea articolului Care este cel mai bun oraş din lume pentru studenţi? Topul internaţional
Londra este mai mai bun oraş pentru studenţi. Oraşul rămâne pe primul loc, pentru al treilea an consecutiv. Pe locurile doi şi trei se află Munchen, respectiv Tokyo, conform The Guardian.
 
Londra are cele mai bune instituţii de învăţământ superior şi deschidere mare din partea comunităţii cu privire la importanţa educaţiei superioare, susţinându-i pe studenţi.
 
Tinerii englezi dar şi străini se îndreaptă deseori către Imperial College şi King's College London, pentru deschiderea pe care o au faţă de ei dar pentru oportunităţile de carieră oferite.
 
Apoi, Munchen se află pe locul doi, iar Tokyo şi Seul împart poziţia a treia.
 
Berlin, Melbourne, Zurich şi Sydney sunt, la rândul lor, în topul studenţilor. Apoi, oraşe englezeşti precum Edinburtk, Glasgow şi Manchester sunt şi ele în top 30. 
 
În ceea ce priveşte Statele Unite, oraşul Boston este prima alegere a studenţilor.
 
La polul opus, Monterrey din Mexico şi Almaty din Kazakstan sunt cele mai indezirabile pentru studenţi. 
 
La studiu au participat 85.000 de studenţi din întreaga lume. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici