Carla Bruni Srakozy a încetat să îşi mai alăpteze fiica din cauza stresului alegerilor

Presiunea alegerilor a afectat-o atât de mult pe Carla Bruni Sarkozy, în vârstă de 44 de ani, care suferă de "un adevărat şoc psihologic" din cauza brutalităţii insultelor adresate soţului ei, încât a încetat să o mai alăpteze pe fiica sa la sân, relatează Daily Mail în ediţia online de marţi.

278 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni Srakozy a încetat să îşi mai alăpteze fiica din cauza stresului alegerilor

Carla Bruni Srakozy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul fotomodel "plânge frecvent" şi "se descarcă nervos pe prieteni", odată cu apropierea finalului cursei pentru ocuparea Palatului Elysee, potrivit ediţiei de luni a revistei franceze Closer, citată de pubicaţia britanică.

"Natura sa plăcută din 2009 a dispărut. În prezent, inclusiv somnul îi este afectat, ceea ce o obligă să aibă şi mai multă grijă de ea, după ce a oprit alăptarea la sân a micuţei Giulia, lucru pe care îşi dorea să îl facă până la vârsta de opt luni", scrie revista franceză. Bruni Sarkozy "traversează cele mai rele momente de când este Prima Doamnă, nu doar pentru că nu ştie ce se va întâmpla (în turul doi al alegerilor prezidenţiale, prevăzut) pentru 6 mai, ci şi pentru că nu poate suporta violenţa campaniei electorale", continuă publicaţia franceză.

Potrivit Closer, prietenii Primei Doamne au dezvăluit starea "fragilă şi nervoasă" a acesteia, odată cu apropierea scrutinului de duminică, în care Nicolas Sarkozy este prezentat de sondaje ca perdant. "Atacurile verbale violente la care soţul său este supus par să reprezinte un adevărat şoc psihologic pentru Prima Doamnă. Neobişnuită cu lumea politică, Carla a descoperit brutalitatea fără precedent a cărei ţintă este", scrie revista, şi "reacţionează ca şi cum este jupuită de vie, fiind devastată de cea mai mică insultă sau critică adresată soţului ei".

În pofida celor patru ani de căsătorie cu preşedintele, Carla nu este pregătită pentru aceste atacuri, faţă de care reacţionează ca şi cum ar viza-o pe ea personal, subliniază Closer, adăugând că aceasta, în loc să îşi petreacă timpul cu Giulia şi mama sa, s-a alăturat campaniei soţului ei. De asemenea, familia ei este îngrijorată că Bruni Sarkozy este "atât de afectată" de efectele campaniei, potrivit publicaţiei franceze.

Carla Bruni Sarkozy declara, într-un interviu, în martie, că vrea să fie "un avantaj" în campania soţului său pentru obţinerea unui nou mandat de cinci ani, exprimându-şi temerea că acesta ar putea "muri" din cauza "programului (său) de 20 de ore de lucru" şi "inimaginabilul (său) simţ al datoriei". În februarie, Nicolas Sarkozy, în vârstă de 56 de ani, declara că ar "deveni mai degrabă călugăr" decât să se întoarcă în politică, în cazul în care va pierde alegerile. În acest caz, el nu va mai putea fi ministru sau primar, ci va fi nevoit să părăsească politica, a declarat soţia sa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici