Cartier de lux din Los Angeles, ameninţat de incendiile de vegetaţie: Mii de persoane, inclusiv numeroase celebrităţi, au fost evacuate - FOTO, VIDEO

Mii de oameni, inclusiv celebrităţi precum actorul Arnold Schwarzenegger sau baschetbalistul LeBron James, au fost nevoiţi luni să-şi părăsească locuinţele din cauza unui incendiu de vegetaţie care ameninţă o zonă luxoasă a oraşului Los Angeles, informează publicaţia The Jerusalem Post.

1250 afișări
Imaginea articolului Cartier de lux din Los Angeles, ameninţat de incendiile de vegetaţie: Mii de persoane, inclusiv numeroase celebrităţi, au fost evacuate - FOTO, VIDEO

Mii de persoane, inclusiv numeroase celebrităţi, evacuate din cauza unui incendiu de vegetaţie care ameninţă un cartier luxos din Los Angeles

Un incendiu de vegetaţie, izbucnit în apropiere de complexul cultural Getty Center, s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 200 de hectare, ameninţând luxosul cartier Brentwood, unde locuiesc numeroase celebrităţi.

Printre persoanele afectate se numără Arnold Schwarzenegger, actor şi fost guvernator al Californiei, care a transmis că a fost nevoit să părăsească locuinţa în cursul nopţii de duminică spre luni. Actorul a îndemnat oamenii să respecte de ordinele de evacuare.

Premiera de gală a celui mai nou film al lui Schwarzenegger, "Terminator: Dark Fate", programată luni noapte, a fost anulată din cauza incendiului.

Instituţiile de învăţământ din zonele ameninţate de incendiul de vegetaţie au fost închise, inclusiv University of California Los Angles (UCLA).

Zeci de mii de persoane au fost evacuate, în ultimele zile, din zone situate la periferia oraşului american Los Angeles din cauza incendiilor de vegetaţie.

Taguri:
sua,
incendiu,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici