Cartierul de afaceri Defense din Paris a fost evacuat după o alarmă falsă

Cartierul de afaceri Defense din Paris a fost evacuat după ce în zonă ar fi fost observat un bărbat înarmat, transmite ANSA. Alarma s-a dovedit falsă.

297 afișări
Imaginea articolului Cartierul de afaceri Defense din Paris a fost evacuat  după o alarmă falsă

Cartierul de afaceri Defense din Paris, evacuat după ce a fost zărit un bărbat înarmat

UPDATE

Marţi la ora 9.30 (10.30, ora României), o persoană a alertat poliţia după ce observase ceea ce părea a fi un individ înarmat în centrul comercial Quatre Temps din cartierul La Défense.

Centrul comercial a fost evacuat, iar în jurul acestuia a fost instituit un perimetru de securitate. Locatarii imobilelor situate în perimetrul de securitate au fost îndemnaţi să rămână în clădiri.

"Verificările s-au încheiat. Dispozitivul de intervenţie va fi retras", a comunicat marţi după-amiază Prefectura Poliţiei Paris, precizând că nu a fost depistat niciun suspect şi că a fost vorba de o alertă falsă.

Ştire iniţială

Cartierul de afaceri Defense din Paris este evacuat după ce în zonă a fost observat un bărbat înarmat, transmite ANSA.

Poliţia intervine pentru evacuarea cartierului Defense din Paris, unde ar fi fost observat un bărbat înarmat, în zona unui centru comercial foarte frecventat.

Persoanelor care se află în magazine li s-a transmis să nu iasă, în aşteaptarea poliţiştilor care verifică veridicitatea informaţiilor.

Un jurnalist al agenţiei italiene ANSA se află la faţa locului.

Poliţia a încercuit zona, iar staţiile de metrou au fost închise.

Pe reţelele de socializare, oamenii legii îi sfătutuiesc pe locuitorii cartierului să rămână în case şi să nu lase copiii nesupravegheaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici