Casa Albă anunţă că vaccinul împotriva COVID-19 va fi gata până la finalul lunii octombrie

  • Casa Albă dublează şansele ca vaccinul contra COVID-19 să fie gata până la finalul lui octombrie
  • Şeful Cabinetului lui Trump spune că sunt trei studii clinice în desfăşurare
  • Trump are în plan să producă 300 de milioane de doze de vaccin, până în ianuarie
1929 afișări
Imaginea articolului Casa Albă anunţă că vaccinul împotriva COVID-19 va fi gata până la finalul lunii octombrie

Casa Albă anunţă că vaccinul împotriva COVID-19 va fi gata până la finalul lunii octombrie

Buletinul de vot, în SUA, vine la pachet cu vaccinul. Şeful Cabinetului Casei Albe, Mark Meadows, dublează şansele ca un vaccin să existe până la finalul lui octombrie. El a anunţat că există trei studii clinice, realizate cu ajutorul mai multor producători. Mai marii Statelor sunt optimişti că vor putea livra vaccinul de success către un număr mare de oameni. Trump a investit miliarde de dolari în vaccinul contra COVID-19 şi are în plan să ajungă la 300 de milioane de doze până în ianuarie.

Kamala Harris, aliata lui Joe Biden, pentru funcţia de vicepreşedinte, spune că nu îl crede pe Donald Trump că poate face rost de vaccin. Biden susţine că ar lua vaccinul, dar vrea să vadă ce au de spus specialiştii. „E sezon politic şi ar critica orice îl implică pe preşedinte”, le-a dat Meadows replica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici