Casa Albă: Donald Trump nu se va întâlni cu prinţul moştenitor saudit la summitul G20

Preşedintele american Donald Trump nu se va întâlni cu prinţul moştenitor al Arabiei Saudite Mohammed bin Salman în cadrul summitul liderilor G20, a informat marţi Casa Albă, relatează site-ul de ştiri Politico.eu.

165 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Donald Trump nu se va întâlni cu prinţul moştenitor saudit la summitul G20

Casa Albă: Donald Trump nu se va întâlni cu prinţul moştenitor saudit la summitul G20

Purtătorul de cuvânt Sarah Huckabee Sanders a declarat în timpul unei conferinţe de presă că, deşi Casa Albă nu a eliminat complet posibilitatea unei interacţiuni, programul preşedintelui nu îi va permite acestuia să aibă întâlniri suplimentare.

"Ştiu că programul preşedintelui este destul de încărcat şi are un număr de sesiuni la care va participa în cadrul summitului G20. Nu cred că va fi suficient timp să putem adăuga ceva. Dacă va exista sau nu vreo interacţiune, nu voi elimina această posibilitate", a declarat Sanders.

Donald Trump se va întâlni cu preşedintele argentinian Mauricio Macri, preşedintele sud-coreean Moon Jae-in, premierul japonez Shinzo Abe şi liderul chinez Xi Jinping.

Acesta va avea de asemenea întrevederi cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi cu preşedintele rus Vladimir Putin.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici