Casa Albă îi urează bun venit lui Willow, noua „primă felină”

Familia preşedintelui american Joe Biden i-a urat bun venit celui mai nou rezident al Casei Albe: o pisică în vârstă de doi ani, pe nume Willow, relatează BBC.

456 afișări
Imaginea articolului Casa Albă îi urează bun venit lui Willow, noua „primă felină”

Casa Albă îi urează bun venit lui Willow, noua „primă felină”

Un purtător de cuvânt al Primei Doamne Jill Biden a declarat că noul membru al familiei a fost numit după oraşul natal al pisicii, Willow Grove, Pennsylvania.

Pisica este prima care locuieşte la Casa Albă din timpul administraţiei George W. Bush.

Willow se va alătura lui Commander, ciobănescul german al lui Joe Biden.

Fotografii ale pisicii, un tabby cu păr scurt şi ochi verzi, au fost distribuite pe Twitter de Jill Biden vineri.

"Willow se acomodează la Casa Albă cu jucăriile ei preferate, dulciuri şi mult spaţiu pentru a mirosi şi explora", a declarat purtătorul de cuvânt al doamnei Biden, Michael LaRosa, pentru Associated Press.

Jill Biden a cunoscut-o pe Willow pe o scenă, la un eveniment din Pennsylvania, în timpul campaniei electorale a soţului său pentru 2020.

Nu a mai existat o pisică la Casa Albă de la moartea în 2009 a Indiei, o pisică americană cu părul scurt, de culoare neagră, care a trăit cu familia lui George W. Bush timp de aproape două decenii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
casa albă,
pisică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici