Casa Albă: Mike Pence va păstra distanţa faţă de Donald Trump timp de câteva zile

Vicepreşedintele american Mike Pence va păstra distanţa faţă de preşedintele Donald Trump timp de câteva zile, după ce secretara sa de presă a fost testată pozitiv pentru coronavirus, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Kayleigh McEnany, potrivit Reuters.

513 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Mike Pence va păstra distanţa faţă de Donald Trump timp de câteva zile

Casa Albă: Mike Pence va păstra distanţa faţă de Donald Trump pentru câteva zile

Pence nu a fost prezent la conferinţa de presă de luni a lui Trump de la Rose Garden şi nici la o întâlnire la Casa Albă cu oficialii armatei şi ai securităţii naţionale de sâmbătă, după ce asistenta sa de presă Katie Miller a fost testată pozitiv săptămâna trecută.

"Vicepreşedintele a făcut alegerea să păstreze distanţa timp de câteva zile", a declarat McEnany la un briefing de presă, adăugând că depinde de Pence să decidă când va pune capăt distanţării faţă de Trump.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici