Câţi soldaţi a pierdut Rusia de la începutul invaziei în Ucraina

  • Ucraina susţine că Rusia a pierdut peste 23.000 de militari de la începutul războiului pe 24 februarie.
  • De asemenea, ucrainenii susţin că Rusia are pierderi foarte mari în ceea ce priveşte vehiculele şi echipamentele.
9862 afișări
Imaginea articolului Câţi soldaţi a pierdut Rusia de la începutul invaziei în Ucraina

Ucraina a actualizat sâmbătă informaţiile privind pierderile suferite de Rusia de la începutul războiului.

Partea ucraineană susţine că 23.200 de ruşi au fost ucişi în perioada 24 februarie-30 aprilie.

De asemenea, sursa arată că 2.445 de vehicule blindate au fost distruse de la începutul războiului. Ruşii au mai pierdut 155 de elicoptere, 1.008 de tancuri, 190 de avioane, 436 de sisteme de artilerie, 1.700 de autovehicule militare şi 8 nave, potrivit ucrainenilor.

Jurnaliştii nu au putut verifica informaţiile din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici