Au aruncat cu bulgări de zăpadă într-o maşină, dar şoferul le-a răspuns cu gloanţe. Doi copii au fost răniţi

  • William Carson, de 24 de ani, a tras focuri de armă spre un grup de copii care se jucau în zăpadă
  • Aceştia aruncaseră cu bulgări de zăpadă spre maşina lui Carson
  • Bărbatul a împuşcat doi copii, de 12, respectiv 13 ani
5414 afișări
Imaginea articolului Au aruncat cu bulgări de zăpadă într-o maşină, dar şoferul le-a răspuns cu gloanţe. Doi copii au fost răniţi

Sursa: Profimedia Images

Câţiva copii se jucau în zăpadă pe data de 4 ianuarie au devenit victimele unui bărbat deranjat de bulgării aruncaţi spre maşina sa. Şoferul înarmat a ieşit din autoturism şi a tras focuri de armă spre grupul de copii. Doi dintre aceştia au fost răniţi.
 
Un băiat de 13 ani şi o fată de 12 ani au fost loviţi în zona coapsei şi a antebraţului, potrivit autorităţilor citate de Fox News. Un al treilea copil a scăpat nevătămat, după ce un glonţ l-a ratat la câţiva milimetri.
 
Anchetatorii au găsit la locul faptei toate dovezile incriminatorii, inclusiv arma folosită e bărbat. Carson a fost arestat pe 12 ianuarie, după ce iniţial a fugit de ofiţeri. Suspectul a declarat că achiziţionase arma cu 11 zile înainte, pentru autoapărare. 
 
Acesta va ajunge în faţa judecătorului pe 25 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici