Cazul profesorului decapitat lângă Paris. Nouă persoane, printre care şi tatăl care s-a indignat pe reţelele sociale, arestate

  • Nouă persoane, au fost arestate după decapitarea profesorului de istorie
  • Toate aceste persoane fac parte din cercul de apropiaţi al atacatorului, care a fost ucis de poliţişti.
2984 afișări
Imaginea articolului Cazul profesorului decapitat lângă Paris. Nouă persoane, printre care şi tatăl care s-a indignat pe reţelele sociale, arestate

Profimedia

UPDATE 14.30
 
Nouă persoane sunt în custodia poliţiei a doua zi după atacul de lângă Paris. Printre acestea se află tatăl care s-a indignat, într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, că profesorul a arătat caricaturi ale lui Muhammad „gol” în timpul unei lecţii din clasa a IV-a a fiicei sale.
 
Ştire iniţială
 
Patru persoane, inclusiv un minor, au ajuns în custodia poliţiei în noaptea de vineri spre sâmbătă, după decapitarea unui profesor de istorie lângă un liceu din Conflans-Sainte-Honorine (Yvelines), notează Le Figaro.
 
Toate aceste persoane fac parte din cercul de apropiaţi al atacatorului, care a fost ucis de poliţişti.
 
Procurorul antiterorism din Franţa, Jean-François Ricard, va susţine o conferinţă de presă în cursul acestei zile. 
 
Conform primelor date ale anchetei, profesorul le arătase elevilor săi săptămâna trecută o caricatură a profetului Mahomed. Un tată al unui copil ar fi fost extrem de deranjat de acest lucru.
 
Momentul în care atacatorul a fost omorât de către poliţişti a fost filmat. Vezi aici VIDEO
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici