Cazul unei femei din India, acuzată de crime în serie. Părea o femeie perfectă şi o mamă credincioasă

Timp de mai mulţi ani, Jolly Joseph a vorbit despre faptul că locuinţa sa era blestemată, au spus vecinii. Soacra ei ar fi murit în urma unei boli misterioase. Cel puţin trei dintre rudele sale au suferit infarcte, iar nepoata sa de doar doi ani a murit după ce s-a înecat în timp ce mânca. Dar în octombrie, poliţia din India a prezentat o teorie diferită. Autorităţile nu au vorbit despre blesteme. În schimb, aceştia susţin că Jolly şi-a otrăvit membrii familiei, unul câte unul, iar apoi şi-a ascuns crimele cu minciuni care abia acum ies la iveală, scrie CNN.

3568 afișări
Imaginea articolului Cazul unei femei din India, acuzată de crime în serie. Părea o femeie perfectă şi o mamă credincioasă

O căsuţă roz cu un secret întunecat: Povestea lui Jolly Joseph, mamă credincioasă, vecină vorbăreaţă şi... criminal în serie

Numele său adevărat este Joliyamma, dar toată lumea îi spune pe scurt Jolly. Femeia locuia într-o casă cu trei etaje, vopsită în roz şi situată în Koodathai, un orăşel cu doar 12.000 de locuitori în districtul Kozhikode al statului Kerala, în sudul Indiei.  

Femeia în vârstă de 47 de ani, mamă a doi copii, părea în toate măsurile un cetăţean ideal, spuneau vecinii. În fiecare zi, pleca de acasă şi le spunea oamenilor că lucrează ca profesor la prestigiosul Insititut Naţional de Tehnologie Calicut (NIT), aflat la jumătate de oră distanţă de locuinţa sa. În timpul liber, Jolly se ducea la biserică şi îşi ajuta vecinii atunci când aceştia se îmbolnăveau. 

„Jolly părea a fi femeia perfectă”, a declarat Saidu NK, un bărbat în vârstă de 30 de ani care a locuit lângă Jolly timp de mai bine de 20 ani. 

„Nu ne-am îndoit niciodată de Jolly până când au avut loc mai multe răsturnări de situaţie”, a spus un alt vecin pentru CNN. 

Autorităţile spun că Jolly şi-a recunoscut crimele, dar avocatul său, K. Haider, a declarat că dacă va fi acuzată de crimă, Jolly va pleda nevinovat. Avocatul nu a dorit să ofere detalii despre planul de apărare în faţa instanţei. 

Pentru moment, casa în care Jolly Joseph şi-ar fi ucis victimele a ajuns într-o stare avansată de degradare. Poarta de la intrare este încuiată cu un lacăt, iar aleea din faţa casei a fost acoperită de vegetaţie. 

Jolly Joseph se află în spatele gratiilor, în timp ce poliţia continuă investigaţiile. Conform legii din India, suspecţii de infracţiuni serioase precum crimă pot fi reţinuti până la 90 de zile, în timpul procesului de investigaţie. Femeia nu a fost pusă sub acuzare încă. Dacă Jolly este pusă sub acuzare şi condamnată, aceasta riscă închisoare pe viaţă sau chiar pedeapsa cu moartea. 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici