Ce a cumpărat nepoata lui Donald Trump? A costat 7 milioane de dolari

Mary Trump, o nepoată a fostului preşedinte Donald Trump, care a scris o carte de dezvăluiri despre familia Trump, a plătit 7 milioane de dolari pentru un apartament în Manhattan, relatează Wall Street Journal.

1858 afișări
Imaginea articolului Ce a cumpărat nepoata lui Donald Trump? A costat 7 milioane de dolari

Apartamentul se află la 565 Broome, o clădire de lux din Soho, proiectată de arhitectul italian Renzo Piano, laureat al premiului Pritzker.

Casa de aproximativ 2.250 de metri pătraţi are trei dormitoare şi a fost vândută de către dezvoltator, arată înregistrările.

Mary Trump nu a fost disponibilă imediat pentru comentarii. Memoriile sale din 2020, "Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man", s-a vândut în aproape un milion de exemplare în precomenzi şi vânzări în prima zi.

Firma imobiliară italiană Bizzi & Partners Development a dezvoltat proiectul împreună cu Aronov Development şi Halpern Real Estate Ventures. În 2018, cofondatorul Uber, Travis Kalanick, a cumpărat un penthouse în clădire pentru aproximativ 36 de milioane de dolari.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici