Ce măsuri au stabilit oficialii NATO pentru a-l ţine treaz pe Donald Trump la summitul de la Bruxelles

Preşedintele SUA, Donald Trump, va participa la un summit al liderilor ţărilor membre NATO, programat pentru 25 mai, în Bruxelles, motiv pentru care oficialii Alianţei vor să folosească câteva trucuri pentru a-l ţine atent pe liderul de la Casa Albă.

23511 afișări
Imaginea articolului Ce măsuri au stabilit oficialii NATO pentru a-l ţine treaz pe Donald Trump la summitul de la Bruxelles

Ce măsuri au stabilit oficialii NATO pentru a-l ţine treaz pe Donald Trump la summitul de la Bruxelles (Imagine: Hepta)

Discursurile de la summitul NATO de săptămâna viitoare, de la Bruxelles, unde Donald Trump va participa pentru prima oară de când este preşedintele SUA, vor fi limitate la maximum patru minute, pentru a-l menţine atent pe preşedintele americane, arată The Times.

Oficialii NATO au adoptat câteva trucuri de la Casa Albă, cum ar fi repetarea numelui lui Trump sau folosirea de hărţi şi grafice pentru a-l menţine interesat în discuţiile de la NATO. La Washington, Trump le-ar fi cerut subordonaţilor să se limiteze la memo-uri de maximum o pagină şi şedinţele cu el durează cel mult 15 minute.

CITEŞTE CONTINUAREA PE GÂNDUL

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici