Ce riscă protestatarii de la Capitoliu după ce au fost recunoscuţi în imagini

Tot mai multe imagini de la asaltul care a avut loc la Washington, miercuri, au început să circule pe canalele de socializare şi multe dintre companii încep să îşi recunoască angajaţii şi să ia măsuri, scrie CNN.

4356 afișări
Imaginea articolului Ce riscă protestatarii de la Capitoliu după ce au fost recunoscuţi în imagini

Tot mai multe imagini de la asaltul care a avut loc la Washington, miercuri, au început să circule pe canalele de socializare şi multe dintre companii încep să îşi recunoască angajaţii şi să ia măsuri, sau angajaţii se decid să îşi dea demisia din cauza poziţiei pe care companiile o adoptă faţă de revolta de la Capitoliu, scrie CNN.

Navistar, o companie de direct marketing, din Maryland, a anunţat că unul din angajaţii săi a fost concediat după ce a fost surprins într-o imagine de la protest, purtând legitimaţia de muncă.

”Cu toate că susţinem libera exprimare a anagajaţilor noştri, orice membru care denotă un comportament agresiv şi periculos, care pune în pericol siguranţa altora, nu va putea face parte din colectivul Navistar Direct Marketing”, a transmis compania pentru CNN.

De asemenea, un avocat din Texas, Paul Davis, nu mai lucrează pentru Goosehead Insurance, după ce a postat pe social media mai multe mesaje despre participarea sa la manifestaţiile de la Capitoliu: ”încercăm să intrăm în Capitoliu”. Davis şi-a argumentat postarea spunând că protesta în mod paşnic şi nu instiga la violenţe. ”Am spus să pătrundem în Capitoliu pentru că asta era vocea protestului, nu o declaram în mod violent”.

Joi, pe contul de Twitter al companiei din Texas, a fost postat mesajul ”Paul Davis, consilierul nostru, nu mai este angajat la Goosehead”.

Cei de la CNN au încercat să obţină mai multe informaţii însă reprezentanţii companiei nu au răspuns şi reporterii au primit doar un voicemail care anunţa ”Angajatul Goosehead care a fost implicat în revolta de la Capitoliu nu mai lucrează pentru noi”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici