Cea mai caldă zi din an în Marea Britanie. Localnici blocaţi în case din cauza turiştilor: Au luat cu asalt plajele şi au instalat corturi peste tot. FOTO

  • Zeci de mii de englezi au ignorat recomandările legate de COVID-19 şi au ieşit din case miercuri
  • A fost cea mai caldă zi din an în Marea Britanie, termometrele înregistrând peste 28°C în Suffolk
  • Oamenii au împânzit plajele şi spaţiile de camping improvizate, fără a lua măsuri de protecţie împotriva coronavirusului
15010 afișări
Imaginea articolului Cea mai caldă zi din an în Marea Britanie. Localnici blocaţi în case din cauza turiştilor: Au luat cu asalt plajele şi au instalat corturi peste tot. FOTO

Sursa FOTO: Profimedia

Imaginile au ajus pe reţelele de socializare, unde au stârnit reacţii puternice şi un val de critici din partea conaţionalilor mai prevăzători, cât şi la nivel internaţional. „Este o nebunie, parcă au uitat cu toţii de pandemie”, comentează un bărbat nemulţumit. 

Potrivit Daily Mail, localnicii se tem de urmările unor astfel de gesturi lipsite de responsabilitate socială. Aceştia se întreabă unde vor fi cazaţi turiştii, în condiţiile în care hotelurile şi zonele de campare sunt, oficial, închise. Se pare că oamenii au fost, însă, hotărâţi să plece în vacanţă, plasând-şi corturile unde au văzut cu ochii, inclusiv în faţa caselor, blocând accesul locatarilor. „Au pus mâna pe orice spaţiu disponibil.”

Motivaţia turiştilor este simplă: A fost cea mai caldă zi a anului în Marea Britanie, termometrele din Londra indicând peste 26,5°C, iar în Suffolk chiar şi peste 28°C.

Până acum, în Marea Britanie au murit peste 35.000 de oameni din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici