Cea mai mare parte a Odesei a rămas fără curent electric în urma bombardamentelor ruseşti

Cea mai mare parte a oraşului Odesa şi părţi din regiunea cu acelaşi nume au rămas sâmbătă fără energie electrică în urma bombardamentelor ruseşti asupra instalaţiilor de infrastructură energetică, potrivit unuia dintre principalii furnizori de electricitate din Ucraina, DTEK, citat de CNN.

387 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare parte a Odesei a rămas fără curent electric în urma bombardamentelor ruseşti

Sursa foto: Profimedia

"În această seară, a avut loc un alt atac al Federaţiei Ruse asupra instalaţiilor de infrastructură energetică din regiunea Odesa. Mai multe instalaţii au fost distruse. Din cauza distrugerii infrastructurii energetice din Odesa, toţi consumatorii, cu excepţia infrastructurii critice, au fost deconectaţi de la electricitate", relatează DTEK.

"Întreruperi de urgenţă au loc, de asemenea, în zonele populate din regiune", a continuat furnizorul. "În prezent, situaţia din regiune rămâne dificilă".

Kyrylo Tymoshenko, adjunctul şefului biroului preşedintelui Ucrainei, a intrat sâmbătă pe Telegram pentru a comenta situaţia din Odesa. El a confirmat, de asemenea, că oraşul este în prezent fără energie electrică şi că furnizarea a fost restabilită doar la unele facilităţi critice, cum ar fi spitalele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici