Cei care l-au ajutat pe Trump şi regretele lor de azi

La începutul lui 2011, republicanul Cristopher Barron îl invita pe Trump să ţină primul său discurs la Conservative Political Action Conference. Era primul discurs politic important din viaţa lui Trump, aşa că Barron a petrecut următoarele săptămâni împreună cu echipa magnatului pentru a pregăti totul în detaliu, scrie Business Magazin.

4901 afișări
Imaginea articolului Cei care l-au ajutat pe Trump şi regretele lor de azi

Cei care l-au ajutat pe Trump şi regretele lor de azi (Imagine AFP)

La finalul evenimentului, Cristopher Barron l-a condus pe Trump la limuzină, asigurându-l că a fost un succes, apoi i-a spus ceva ce l-a urmărit ani de zile: „Domnule Trump, vă rog să candidaţi la funcţia de preşedinte!„. Barron nu şi-a închipuit însă pentru nicio secundă că scenariul din urmă cu cinci ani s-ar putea transforma în realitate, notează Business Magazin.

Cristopher Barron nu este singurul care regretă încurajările sau ajutorul oferit la un moment dat candidatului republican la alegerile din noiembrie. Însă dintre sutele de voci care îl acuză acum pe Trump că vrea să distrugă America se remarcă în mod special una: cea a lui Tony Schwartz, autorul din umbră al cărţii „Arta negocierii“, cea care l-a transformat pe Donald Trump într-un aparent model de urmat pentru cei care vor să reuşească în Statele Unite.

Schwartz a fost cel care a redactat „Arta negocierii“, reuşind chiar să fie creditat pe copertă - lucru destul de rar atunci când scrii din umbră. 

Citeşte continuarea pe Business Magazin

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici