„Cel mai ciudat pub din Marea Britanie" a fost scos la vânzare

„Cel mai ciudat pub din Marea Britanie" a fost scos la vânzare de compania care îl deţine. Este vorba despre o clădire strâmbă care în timp a devenit o atracţie turistică, potrivit BBC.

1446 afișări
Imaginea articolului „Cel mai ciudat pub din Marea Britanie" a fost scos la vânzare

„Cel mai ciudat pub din Marea Britanie" a fost scos la vânzare

Un pub considerat a fi cel mai ciudat din Marea Britanie a fost scos la vânzare de către proprietarii săi. The Crooked House de pe Himley Road este unul dintre cele 61 de puburi scoase la vânzare de Marston's PLC.

Această vânzare face parte dintr-o schimbare de strategie la nivel naţional a companiei cu sediul în Wolverhampton, care deţine aproximativ 1.500 de pub-uri în Marea Britanie.

Încă din secolul al XVIII-lea, clădirea a fost o atracţie populară în regiune, vizitatorii dorind să vadă construcţia strâmbă.

Aceasta a fost construită în 1765 ca fermă, dar din cauza exploatării miniere din zonă la începutul secolului al XIX-lea, o parte a clădirii a început să se scufunde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici