Cel puţin 11 morţi în urma unui incident armat produs într-un poligon militar din vestul Rusiei

Cel puţin 11 persoane au fost ucise, iar alte aproximativ 15 au fost rănite, sâmbătă, după ce doi indivizi au deschis focul la un poligon militar din Rusia asupra unor voluntari care urmau să lupte în Ucraina, informează agenţia RIA Novosti, citată de Reuters.

1289 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 11 morţi în urma unui incident armat produs într-un poligon militar din vestul Rusiei

Sursa foto: Profimedia

Cei doi atacatori au fost împuşcaţi mortal de forţele de ordine care au intervenit la poligonul militar din regiunea rusă Belgorod, situată la frontiera cu Ucraina. Conform site-ului Sota Vision, atacul armat a avut loc la un poligon militar din localitatea Soloti.

"În cursul unei sesiuni de antrenament cu persoane care au exprimat voluntar dorinţa de a participa la operaţiunea specială din Ucraina, terorişti au deschis focul cu arme uşoare asupra personalului unităţii. Ca rezultat al atacului, 11 persoane au fost ucise, iar alte 15 sunt rănite şi spitalizate", a comunicat Ministerul Apărării de la Moscova.

Atacul armat de sâmbătă este cel mai recent dintr-o serie de incidente produse începând de la invazia rusă în Ucraina. Agenţia The Associated Press notează că incidentul evidenţiază tensiunile generate în Rusia de invazia militară în Ucraina şi de ordinul preşedintelui Vladimir Putin de mobilizare parţială a rezerviştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici