Cel puţin 12 civili, ucişi în raiduri aeriene efectuate în Yemen

Cel puţin 12 persoane au fost ucise în urma unor bombardamente efectuate luni de avioane ale coaliţiei conduse de Arabia Saudită asupra oraşului yemenit Hodeidah, bombardamentele fiind urmate de un atac insurgent cu rachete asupra unor zone saudite, relatează agenţia Reuters.

327 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 12 civili, ucişi în raiduri aeriene efectuate în Yemen

Cel puţin 12 civili, ucişi în raiduri aeriene efrectuate în Arabia Saudită

Surse medicale au declarat că raidurile aeriene au distrus case din cartierul Al-Hali al oraşului Hodeidah. Cel puţin 12 civili, membri ai aceleiaşi familii, au fost ucişi.

"Analizăm cu mare seriozitate aceste informaţii, va exista o investigaţie completă", a transmis un purtător de cuvânt al coaliţiei internaţionale conduse de Arabia Saudită.

În replică, insurgenţii huthi din Yemen au lansat rachete spre teritoriul Arabiei Saudite. Una dintre rachete a căzut în zona Dhahran al-Janub, în apropierea frontierei dintre Yemen şi Arabia Saudită. Nu s-au înregistrat victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici