Cel puţin 12 militari germani, răniţi în urma unui accident produs într-un poligon

Cel puţin 12 militari germani au fost răniţi, miercuri, în urma unui accident cu vehicule blindate de tip Puma produs într-un centru de antrenamente, afirmă surse citate de publicaţiile Süddeutsche Zeitung şi Der Spiegel.

693 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 12 militari germani, răniţi în urma unui accident produs într-un poligon

Cel puţin 12 militari germani, răniţi în urma unui accident produs într-un poligon

Două vehicule de infanterie de tip Puma au intrat în coliziune la viteză relativ mare într-un poligon militar situat la periferia orăşelului Gardelegen, în landul Saxonia-Anhalt, în nordul Germaniei.
 
Cel puţin 12 militari germani au fost răniţi, iar unul este în stare gravă, a declarat un purtător de cuvânt al armatei germane citat de agenţia DPA. Conform altor surse, doi militari sunt în stare gravă.
 
Numeroase echipaje medicale, inclusiv un elicopter, au intervenit la locul accidentului.
 
Noul ministru german al Apărării, Boris Pistorius, care efectuează o vizită la o altă bază militară, în Augustdorf (landul Renania de Nord-Westfalia), a fost informat despre accident, pe care l-a descris drept un incident "groaznic".
 
Autorităţile militare germane vor ancheta circumstanţele producerii accidentului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici