Cel puţin 12 răniţi, în urma unui atac sinucigaş al SI, în nordul Siriei

Doisprezece persoane, majoritatea copii, au fost răniţi după ce un presupus atac sinucigaş a avut loc duminică în oraşul al-Rai, situat în nordul Siriei, informează site-ul agenţiei Reuters.

1300 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 12 răniţi, în urma unui atac sinucigaş al SI, în nordul Siriei

Răniţii au fost transportaţi la un spital în apropierea graniţei cu Turcia.

Armata turcă a declarat anterior că militanţi SI au lansat o rachetă în regiunea Haliliye, aceeaşi zonă în care 22 de rebeli sirieni au prezentat simptome ale expunerii în faţa atacurilor cu gaze toxice.

Oraşul al-Rai este situat la 2 km de oraşul Kilis, situat într-o zonă aflată sub controlul rebelilor susţinuţi de turci, care au preluat controlul oraşului în luna august.

Nu au fost oferite alte detalii agenţiei de ştiri Dogan care a citat nişte surse locale ce comunicau faptul că atacul ar fi implicat o explozie a unei maşini-capcană, în urma căreia câţiva cetăţeni sirieni ar fi decedat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici